9%

K – 802Ф

16,000 ден 14,500 ден

Димензии: 130 x 70 цм , висина 45цм
Изработена комплетно во фарбан медијапан висок сјај. Модерен дизајн со интереснии линии кај моделот 802ф , во средина со црно стакло во плотна. Прекрасен модел за сечиј простор.

Количина:
visa-card-logo master-card-logo master-card-secure-code-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo