9%

Агол ЛУЦИЈА

84,900 ден 76,900 ден

Аголната гарнитура ЛУЦИЈА е уникатен модел со своето силиконско полнење и убав дизајн.
Производител: NAMESTAJ TAHIROVIC (Srbija)

Количина:
visa-card-logo master-card-logo master-card-secure-code-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo
SKU: 1572 Категорија