9%

K – 703

16,500 ден 15,000 ден

Димензии: 205 x 70 цм
Изработена комплетно во фурниран медијапан.Голема практичност кај моделот к -703, се отвара и се собира понискиот дел од масата.Модерен дизајн со интересна форма,совршен за вашиот простор.

Количина:
visa-card-logo master-card-logo master-card-secure-code-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo