10%

Фотеља РОЗЕ

18,700 ден 16,800 ден

Димензии : 100 x 100 цм

Количина:
visa-card-logo master-card-logo master-card-secure-code-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo
Категорија

Пресвлака Мебл-Штоф; Еко коша (СТП);
Šавови и боји преславка (ТТ)
Кедери -

Полњење
Јас Седета Полиуретанска пена густина 32 кг / м³ + слајл акрилних влакана густин 200 гр / м²
Јас наслона Силиконско влано
Укр. јастучи -
Корпус / рукон Полиуретанска пена густина 20 кг / м³

Гештела
Рам Шамова, букова граша, иверика, оплеменана иверика, лесонит, сива лепенка
Конструкција Лепак и кламарице
Седиште Еластична гуртна

Ногарки
Монтажа Монтирани
Главна ног. подлога. Дрвени
Боја Црна