10%

ТДФ ФЛАЈ

80,000 ден 72,000 ден

Количина:
visa-card-logo master-card-logo master-card-secure-code-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo

Тапацир
Мебел-ткаенина за тапацир (еко-кожа (СТП); кожа / крст;
Тапацир во боја (TT) или контраст (CC)
Кедери -
Фиксна или отстранлива

Пополнувач
Јас со. седишта густина на полиуретанска пена 30 кг / м2 + слој на густина на влакна од влакна 200 гр / м2
Јас со. потпирач за грб Густина на полиуретанска пена 22 кг / м2 + слој густина на влакна од влакна 200 гр / м2
Укр. перници -
Куќиште / рачен материјал Полиуретанска пена со густина од 20 кг / м2

Гестела
Рам Чамова, буково дрво, иверица, фазер, сив камен
Конструкција Лепак и спојници
Поддршка на седиштата Еластичен ремен
Потпирач за грб Еластичен ремен

Нозе
Монтажа за инсталација
Главна нога. мат Метал
Метална боја