11%

ТДФ МИЛЕНИУМ

85,500 ден 76,000 ден

Димензии на тросед : 245 x 100 x 86 цм

Димензии на двосед : 206 x 100 x 86 цм

Димензии на фотеља : 96 x 75 x 103 цм

Количина:
visa-card-logo master-card-logo master-card-secure-code-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo
Категорија