10%

ТДФ ЛУЦИЈА

87,000 ден 78,500 ден

Димензии на тросед : 227 x 105 x 90 цм

Димензии на двосед : 197 x 105 x 90 цм

Димензии на фотеља : 120 x 105 x 90 цм

Количина:
visa-card-logo master-card-logo master-card-secure-code-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo