10%

ТДФ ВВ2

66,500 ден 59,900 ден

Количина:
visa-card-logo master-card-logo master-card-secure-code-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo

Тапацир
Тапацир Мебел за ткаенина; Еко кожа (СТП); Кожа / крст; Комбинација;
Тапацир во боја (TT) или контраст (CC)
Кедери -
Фиксна или отстранлива Поправена

Пополнувач
Јас седишта Полиуретанска пена со густина од 32 кг / м2 + слој од акрилни влакна со густина од 200 гр / м2
Јас потпирач за грб Полиуретанска пена со густина од 22 kg / m³ + слој од акрилни влакна со густина од 200 gr / m²
Укр. перници -
Куќиште / рачна полиуретанска пена со густина од 20 кг / м2 + слој од акрилни влакна со густина од 200 гр / м2

Гестела
Рам Чамова, буково дрво, иверица, лесна плоча, сив картон
Конструкција Лепак и спојници
Поддршка на седиштата Букова дрвена дрвена маса
Потпирач за грб Еластичен ремен

Механизам и душек
Напишете механизам за извлекување во две набори
Душек густина на полиуретанска пена 25 кг / м2 димензии Т-195х160см; Д-195x120cm; Ф-195x70cm

Нозе
Монтажа за инсталација
Главна нога. подлога. Дрвено
Боја на Венге