10%

ТДФ АУРЕЛИЈА

76,500 ден 68,500 ден

Димензии на тросед 220 х 103 x 80/100 цм (фиксен)

Димензии на двосед 180 х 103 x 80/100 цм

Димензии фотеља 120 х 103 x 80/100 цм

Количина:
visa-card-logo master-card-logo master-card-secure-code-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo

Тапацир
Тапацир Мебел за ткаенина; Еко кожа (СТП); Кожни / вкрстени комбинации: СТП + ткаенина за мебел; Кожа / крст + ткаенина за мебел;
Конци во тапацир во боја (TT) или во контраст (CC)
Кедери -
Фиксна или отстранлива Поправена

Пополнувач
Јас седишта Полиуретанска пена со густина од 32 кг / м2 + слој од акрилни влакна со густина од 350 гр / м2
Јас потпирач за грб Полиуретанска пена со густина од 22 kg / m³ + слој од акрилни влакна со густина од 350 gr / m²
Укр. перници -
Куќиште / рачна полиуретанска пена со густина од 20 кг / м2

Гестела
Рам Чамова, буково дрво, иверица, лесна плоча, сив картон
Конструкција Лепак и спојници
Поддршка на седиштата Еластичен ремен
Потпирач за грб -

Нозе
Монтажа за инсталација
Главна нога. подлога. Дрвена рамка
Боја Боја на темно оревче или по избор на клиентот од достапните нијанси