20%

Софа масичка ФИНИТО

6,990 ден

Софа масичка ФИНИТО е изработена од 8мм сиво калено стакло и сребрен нерогосувачки челик со хромирана рамка.

Димензии 50 х 30 х 50 цм

Количина:
visa-card-logo master-card-logo master-card-secure-code-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo