9%

К – 800

17,000 ден 15,500 ден

Димензии: 130 x 70 цм , висина 45цм

Изработена комплетно во фурниран медијапан,комбинација на две бои венге и орев. К- 800 еден од најбараните модели на клуб маса со едноставни прави линии а воедно интересен и несекојдневен дизајн.

Количина:
visa-card-logo master-card-logo master-card-secure-code-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo