16%

К – 602

14,900 ден 12,500 ден

Димензии: 130 x 70 цм , висина 45цм
Изработена комплетно во фурниран медијапан.Внатрешните 2 столбови ја прават оваа клуб маса беспрекорно стабилна, со прави линии едноставен и елегантен модел.

Количина:
visa-card-logo master-card-logo master-card-secure-code-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo