8%

К – 302

18,000 ден 16,500 ден

Димензии: 105 x 80  + 40 цм  , висина 45 цм

Изработена комплетно од фурниран медијапан. По потреба се отвара и се собира моделот к-302 со 2бр фиоки. Прави и едноставни линии кој го прават интересен овој модел за вашиот простор.

Количина:
visa-card-logo master-card-logo master-card-secure-code-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo