10%

К – 300

19,500 ден 17,500 ден

Димензии: 110 x 85 + 40 цм

Изработена комплетно од фурниран медијапан. Се отвара по потреба и се добива 150цм простор,со фиоки.Модерен дизајн и голема практичност во моделот к-300.

Количина:
visa-card-logo master-card-logo master-card-secure-code-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo