12%

К – 1000Ф

22,500 ден 19,900 ден

Димензии: 120 x 70 цм  , висина 45цм

Изработена комплетно во фарбан медијапан висок сјај. Голема функционалност кај овој модел со 2бр мали фиоки и круг што се отвара и врти 360 степени за зголемување на просторот на масата.

Количина:
visa-card-logo master-card-logo master-card-secure-code-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo