13%

К – ТОКИО

15,500 ден 13,500 ден

Изработена комплетно во фурниран медијапан орев. Беспрекорен дизајн во елипсовидна форма со простор за секаков вид на магазински списанија и сл.

Количина:
visa-card-logo master-card-logo master-card-secure-code-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo