13%

К – ПРАГА

17,800 ден 15,500 ден

Димензии: 130 x 70 цм  , висина 45цм

Изработена комплетно во фурниран медијапан. За сите љубители на рустик стил го создадовме моделот прага.Со 2 фиоки за дополнително да се искористи внатрешниот простор.

Количина:
visa-card-logo master-card-logo master-card-secure-code-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo