20%

Клуб маса АЛДЕА

18,740 ден 14,990 ден

Клуб маса АЛДЕА е изработена од 8мм транспарентно калено стакло и сребрен нерогосувачки челик со хромирана рамка.

Димензии 120 х 60 х 45 цм

Количина:
visa-card-logo master-card-logo master-card-secure-code-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo