10%

Агол ФИРЕНЦА

59,990 ден 54,000 ден

Димензии 275 х 190 цм

 

Количина:
visa-card-logo master-card-logo master-card-secure-code-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo

Пополнувач
Јас седишта Полиуретанска пена со густина од 32 кг / м2 + слој од акрилни влакна со густина од 200 гр / м2
Јас потпирач за грб Полиуретанска пена со густина од 22 kg / m³ + слој од акрилни влакна со густина од 200 gr / m²
Укр. перници -
Куќиште / рачна полиуретанска пена со густина од 20 кг / м2

Гестела
Рам Чамова, буково дрво, иверица, лесна плоча, сив картон
Конструкција Лепак и спојници
Поддршка на седиштата -
Потпирач за грб Еластичен ремен

Механизам и душек
Механизам за извлекување во три набори со ротирачки потпирач за грб
Душек Полиуретанска пена со густина од 25 кг / м2 димензии 190х140х11 см

Нозе
Монтажа за инсталација
Главна нога. подлога. Дрвено
Црна боја или по избор на клиентот од достапните нијанси