12%

Агол РОКСАНА

55,600 ден 48,900 ден

Димензии : 300 х 195 цм

 

 

Количина:
visa-card-logo master-card-logo master-card-secure-code-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo

Тапацир
Тапацир Мебел за ткаенина; Еко кожа (СТП); Комбинација; Кожа / крст
Шевови во тапацир во боја (TT) или во контраст (CC)
Кедри во тапацир во боја (TT) или во контраст (CC)
Фиксна или отстранлива Поправена

Пополнувач
Јас седишта густина на полиуретанска пена 30 kg / m³ + слој од акрилни влакна агустин 200 gr / m²
Јас потпирач за грб Густина на полиуретанска пена 22 kg / m³ + слој од акрилни влакна агустин 200 gr / m²
Укр. перници -
Куќиште / парапет Полиуретанска пена со густина од 20 kg / m³ + слоевити влакна со густина од 200 gr / m gr

Гестела
Рам Чамова, буково дрво, иверица, лесна плоча, сив картон
Конструкција Лепак и спојници
Поддршка на седиштата Еластичен ремен
Потпирач за грб Еластичен ремен

Нозе
Монтажа за инсталација
Главна нога. подлога. Позлата со хром
Метална боја