15%

Агол МАРСЕЈ

46,500 ден 39,500 ден

Димензии : 270 x 195 цм

Количина:
visa-card-logo master-card-logo master-card-secure-code-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo

Тапацир
Тапацир Мебел за ткаенина;
комбинации: монохроматски, повеќебојни;
Шевови во тапацир во боја (TT)
Кедери -
Фиксна или отстранлива Поправена

Пополнувач
Јас со. седишта Полиуретанска пена со густина од 32 кг / м2 + слој од акрилни влакна со густина од 200 гр / м2
Јас со. перници за назад перничиња за назад: Полиуретанска пена со густина од 22 kg / m³ + слој од акрилни влакна со густина од 200 gr / m²
Бубрези: силиконски влакна
Укр. перници Силиконски влакна
Куќиште / рачен материјал Полиуретанска пена со густина од 20 кг / м2

Гестела
Рам Чамова, буково дрво, иверица, лесна плоча, сив картон
Конструкција Лепак и спојници
Суспензија на седиштата Бран извори
Потпирач за грб -

Механизам и душек
Тип • Механизам за извлекување
• Лук механизам со отворање во две набори
Верзија на душек Лукс - полиуретанска пена со густина од 25 кг / м2 + слој од акрилни влакна со густина од 200 гр / м2

Нозе
Монтажа за инсталација
Главна нога. мат Дрвено
Боја црна или на барање на клиентот од оние што се достапни од тонот на тонот