10%

Агол ЛИСАБОН

54,990 ден 49,500 ден

Димензии 270 х 225 цм

Количина:
visa-card-logo master-card-logo master-card-secure-code-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo

Јас со. седишта Полиуретанска пена со густина од 32 кг / м2 + слој од акрилни влакна со густина од 200 гр / м2
Јас со. потпирач за грб силиконски влакна
Укр. перници -
Куќиште / рачен материјал Полиуретанска пена со густина од 20 кг / м2

Механизам и душек
Извлечење тип на ножици
Душек полиуретанска пена со густина од 25 кг / м2 + слој од акрилни влакна со густина од 200 гр / м2

Нозе
Монтажа за инсталација
Главна нога. мат Метал
Метална боја