10%

Агол ДОРА

42,900 ден 38,500 ден

Димензија 260 х 190 цм

 

Количина:
visa-card-logo master-card-logo master-card-secure-code-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo

Пополнувач
Јас седишта Полиуретанска пена со густина од 32 кг / м2 + слој од акрилни влакна со густина од 200 гр / м2
Јас потпирач за грб силиконски влакна
Укр. перници -
Куќиште / рачна полиуретанска пена со густина од 20 кг / м2

Гестела
Рам Чамова, букава дрва, иверица, рафинирана иверица, лесна плоча, сив картон
Конструкција Лепак и спојници
Поддршка на седиштата Еластичен ремен
Потпирач за грб -

Механизам и душек
Тип Ножици за извлекување - механизам за подигнување
Душек Полиуретанска пена со густина од 23 кг / м2

Нозе
Монтажа за инсталација
Главна нога. подлога. Дрвено
Боја црна или по желба на клиентот од достапните нијанси