9%

Агол БАРБАДОС

63,900 ден 58,000 ден

Димензии : 275 х 230 цм

 

Количина:
visa-card-logo master-card-logo master-card-secure-code-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo verified-by-visa-logo

Пополнувач
Јас седишта Полиуретанска пена со густина од 32 кг / м2 + слој од акрилни влакна со густина од 200 гр / м2
Јас потпирач за грб Јадро од полиуретанска пена со густина од 18 кг / м2 обложена со слој од силиконски влакна
Укр. перници -
Тело / рачна полиуретанска пена со густина од 22 kg / m³ + слој од акрилни влакна со густина од 200 gr / m²

Гестела
Рам Чамова, буково дрво, иверица, лесна плоча, сив картон
Конструкција Лепак и спојници
Суспензија на седиштата Бран извори
Потпирач за грб Еластичен ремен

Механизам и душек
Тип Ножици за извлекување
Душек полиуретанска пена со густина од 25 kg / m³ + слој од акрилни влакна со густина од 200 gr / m² димензии 158 * 65 cm

Нозе
Монтажа за инсталација
Главна нога. подлога. Дрвено
Боја темна боја на орев (Венге)

 

Додатни информации

Dimensions 275 × 230 cm